Gespot in een etalage in Barcelona
Een prachtige kat op een plein in Barcelona
       Regenboogbrug - Marieke van Wolven

 

 

     Rainbow cats - Marieke van Wolven
 
Een paar mooie werken van Henriëtte Ronner-Knip van rond 1900. Ik heb er een prachtig boek van, echt genieten...
"Kat en kittens" en "Kittens"
"Kittens" en "Studie van een ontwakend katje"
 
De prachtige kerstwens van 2013 is gemaakt door Magda  (Mirror Mask) Onderstaand zowel de kerstwens als een aantal andere werken van haar. Ze heeft geen website maar is te bereiken via email op magda@familie-ries.nl mocht u haar werk net zo mooi vinden als dat ik dat doe en wat moois van haar willen aanschaffen. Behalve de werken in het groot, heeft zij ook kaarten en bijvoorbeeld koelkastmagneten. Er zitten er een paar op mijn koelkast en ik geniet daar iedere dag weer van.
 
Cat Shelter Limburg is in 2009 gestart met een kunstveiling om extra geld binnen te halen voor de poezenkinders. Ik ben blij dat ik vanaf 2010 ieder jaar een mooi werk heb kunnen kopen met dus een dubbel doel: het steunen van de katjes en zelf een mooi werk in huis hebben. Onderstaand mijn schilderijen:
  Mimi - Hennie Teunissen (2010)
 
  Miss T - Annelies Vrinten-Hut (2011)
 
  Orso - Eline van Waardenburg (2012)
 
Tevens heb ik mijn best gedaan om kunstenaars te bewegen om mee te doen aan deze veiling en één of meerdere werken ter beschikking te stellen. Onderstaand een deel van die werken:
 
Yolande Vogel: "Verbazing in het gras" "Vrolijke Fransje" en "   "(2010)
Keramiek van Judith Rigter - Doetinchem (2009)
Marieke van Wolven: "Empty" "Oh, oh" en "geen titel" (2009)
Milou de Jong (2009)
Welkomstbord van Marga Rondeel, vogelhuisje van Roelie Zuidinga en de dreamCATcher van Sylvia Scheen (2011)
 
Tekening van Adriaan de Loome (2010) en foto van Sebastiaan Boersma (2011) Sebastiaan wilde graag een mooi model. Die hebben we gevonden in Jojo, een prachtig meisje dat een opvangertje was van een vriendin van mij. Jojo had epilepsie dus we deden het heel voorzichtig aan. Het lijkt of er bij deze epilepsie een duidelijke link was met haar hormoontjes want na haar sterilisatie heeft ze in die eerste week nog twee kleine aanvallen gehad en daarna helemaal niet meer, ook niet bij of na haar verhuizing naar haar fantastisch gouden mandje.
Yolande Vogel: "Kiekeboe" en "Spinnende kat" (2011)
Yolande Vogel: "a girls best friends" "Bloembollekes" "De kattentuin" en "Picasso" (2012)

 

© Copyright and design Cattery Tormenta 2009